ALFAB Hästlastbil Professional
ALFAB Hästsport
Service verkstad

Om ALFAB Hästlastbilar

ALFAB representerar sedan över 30 år kvalitetsprodukter för medvetna livsnjutare som endast nöjer sig med det bästa för häst och ryttare.

ALFAB Företaget Flygfoto

1987 grundades ALFAB av Alf Behrens. 1995 började Erik Behrens på ALFAB och fem år senare tar Erik över som företagsägare och ledare. Den 20 juni 2002, gick Alf hastigt bort.

Idag är ALFAB ett välmående familjeföretag med historia, kompetens och en mycket positiv framtidssyn. Mellan 1997-2021 har vi ökat omsättningen med över 3000 % och personalstyrkan har fyrdubblats. Som marknadsledare är numera ALFAB det naturliga valet för framgångsrika hästlastbilsägare med höga krav på service och kvalitet. 

ALFAB tänker långsiktigt och kontinuerligt anpassar vi oss efter marknadens signaler för att bli ännu bättre. 2011 blev vår ändamålsriktiga anläggning på 3 000 kvm klar vid E18 i Västerås. ALFAB är en trygg och stabil partner som har högsta kreditvärdighet, AAA.

Kvalitet, kunskap och service – de tre pelare som ALFAB vilar på och som våra kunder alltid kan lita på. Vår målsättning är att ge våra kunder trygghet i både teknik och bemötande. ALFAB är ett svenskt familjeföretag i andra generation som brinner för hästlastbilar – ett långsiktigt och klokt val.

ALFAB – med service och support sedan 1987!